Extracurricular Reading: 6 bästa böcker för sommaren

Sommaren är så vacker att den inte behöver böcker? Eller så älskar vi också honom för att det finns en chans att läsa? För dem som inte tänker på livet utan att läsa varken på vägen eller i hängmattan eller på stranden valde vi det mest intressanta.

På vägen och på semester vill jag vanligtvis läsa något enkelt och intressant. Vår bokbetyg hjälper till att inte misstas med ett val.

"Jag är drottningen" Sue Townsend

En löjlig och nykter berättelse om hur den engelska drottningen tappade tronen och med hela familjen flyttade till den kommunala förorten London, och republikanerna sålde England till japanerna. Resan ner den sociala stegen gör att monarkens familj överväger sina åsikter om livet, för att bekanta sig med varandra och med sig själva. Romanen har redan blivit en engelsk klassiker, men den nya upplagan av boken visade sig vara förresten: på våren Elizabeth II blev 90 år gammal.

Översatt från engelska Inna Heams. Fantompress, 320 s.

"Night of Fire" Eric-Emmanuel Schmitt

Traversen i de bästa traditionerna i genren och det första biografiska verket av den franska författaren med världsberömda värld. Författaren Eric-Emmannuel Schmitt talar om sin fotkampanj i Algerian Sugar and Youthlig andlig Awakening, som har påverkat hela hans liv. Otroliga vulkaniska landskap, hymne av ett enkelt liv, aforistiska uttalanden om (inte) förekomsten av Gud och en beskrivning av den erfarna mystiska upplevelsen väntar på oss.

Översatt från franska Natalia Khotinskaya. ABC, 160 s.

"Urladdning av stenen" Abraham Verghese

Familjsaga om tvillingarna av Marion och Shiva och deras nära och kära, fanatiskt ägnade till medicin. Lycklig barndom i det kristna uppdraget i Addis Abbe, en sökning efter sig själv, kärlek och förråd, en resa för havet och återvänder hem i kontrasterande kombinationer av Etiopien och New York-several dagar som krävs för longrid, kommer dina tankar att vara långt borta. Denna passionerade och dramatiska, nästan konfessionella roman kommer inte att vara möjlig att läsa avlägsen – den är fantastisk.

Översatt från engelska Sergey Sokolov. Phantom Press, 608 från.

"Turkia Manon Lesko" Vsevolod Petrov

Historien om kort kärlek under sorgliga omständigheter: Ett sanitärt tåg reser genom snön från andra världskriget, genom en bekant militär prosa och går direkt in i silveråldern. Vsevolod Petrov – Sovjet konstkritiker; Hans roman 1946 publicerades för första gången, vilket inte är förvånande: den kommer inte att acceptera eran i den. Endast halvljus, sällsynta lyktor, oförklarliga känslor, rastlöshet, rädsla och två trötta öknar: sjuksköterska vera och berättare.

Förlagshus Ivan Lumbach, 272 från.

"Fidelity" Reinbou Rowell

Full humor romerska om 30-åriga flickvänner Bet och Jennifer, som korresponderade i flera dagar, och Lincoln på tjänst läser deras korrespondens. Han är kär i Beth, även om jag aldrig har sett henne. En stor känsla fungerar mirakel: Lincolns Ulyan kommer att gå till gymmet, flytta från sin mamma och ge upp ett dumt jobb. Men vad man ska göra med BET? Du kan inte säga: "Jag vet att du är vacker, jag läste dina brev för ett helt år". Lyckligtvis är staden liten och de båda älskar biograf.

Översatt från engelska Tatyana Kamyshnikova. Utlänning, 416 från.

”Det engelska huset. Intim historia »Lucy Warley

Lucy Warley har ett fantastiskt yrke – för att bevara de kungliga palatserna som Kensington, Tower och Hilsboro Castle, men boken handlar inte bara om palats, utan om det engelska huset i alla detaljer. Subtiliteter för kommunikation med tjänare och cocketing i vardagsrum, utseendet på sängen och intima detaljer om badrum – Lucy Warssley talar om monarkens och vanliga livslängden, om stilarna i olika epoker, om känslan av komfort och fred förknippad med The hus.

Översatt från engelska Irina Novoseletskaya. Sinbad, 399 från.

  • 7 extraordinära kärleksfilmer
  • Som på bio: 10 filmer för att stärka relationerna
  • 5 steg för att komma ur semestern enklare
  • 5 trogna tecken på sann kärlek

Psykologier bjuder in

  • om projektet
  • Villkor
  • Reklam på webbplatsen
  • Villkor
  • Regler för deltagande i tävlingar

© 2006-2022 https://www.mosojamrock.com/5-dumma-frgor-du-vill-sl-forfattare/ Network Edition "Psychologies.RU – Den officiella webbplatsen för tidningen Psychologies (Psycholojis) ", Shkulev Media Holding / Ooo "Shkulev Media Holding".

Intyg om registrering av media EL No. FS77-82353, utfärdat av den federala tjänsten för övervakning av kommunikation, informationsteknik och masskommunikation (Roskomnadzor) 23.elva.2021.

Alla rättigheter förbehållna. Varje reproduktion av webbplatsmaterialet utan tillåtelse från redaktionskontoret är förbjudet. 16+

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *